top of page
Workshop - Måleri och afternoon tea
Workshop - Måleri och afternoon tea

lör 18 maj

|

Fröbacken

Workshop - Måleri och afternoon tea

Weronika Hagerling, mest känd för sina otroliga damer, kommer till Fröbacken och håller i en måleriworkshop i tulpanens och vårens tecken. En kreativ eftermiddag där du får arbeta med uttryck och färg, där lek och glädje står i centrum.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

18 maj 2024 14:30 – 17:30

Fröbacken, Fogdevägen 7, 662 95 Fengersfors, Sverige

Om evenemanget

En måleriworkshop i tulpanen och vårens tecken där du får inspireras av Fröbackens vackra tulpaner och härliga miljö. Vi börjar eftermiddagen  med en introduktion till platsen, låter oss inspireras av tulpanerna i snittblomsodlingen för att sen sätta igång med måleriet. Kursledaren Weronika Hagerling kommer vägleda alla under dagens gång. Vi kommer främst måla med akrylfärgen men  även testa på lite andra tekniker. Denna dag är det fokus på att ha kul och leka med färgerna och lämna prestationen hemma. Målet med dagen är en egen kreativ stund och att njuta av vårens härligheter!

Allt material ingår så det är bara att komma i kläder du vågar kladda i.

Kursen passar ALLA! Du behöver inte ha några förkunskaper.

Om  kursledaren Weronika Hagerling

Weronika Hagerling är yrkesverksam konstnär bosatt i vackra Skränna i Dalsland. Hennes drivkraft i måleriet är färgernas förtrollade värld. Hon målar gärna expressionistiskt och direkt från hjärtat. Viktigt för henne är att förmedla glädjen som måleriet ger. Weronikas verk är en påminnelse om att det inte finns någon begränsning för vad vi kan vara eller uppnå.

Weronika har under åren haft flertalet workshops och kurser och älskar att dela med sig av sina kunskaper till sina kursdeltagare. Viktigt för henne är att sprida pepp och inspiration och framförallt modet att våga börja måla. Weronika är övertygad om att det bor en konstnär inom oss alla. Hon har tidigare ställt ut sin konst på bland annat Liljevalchs vårsalong, Affordable Art Fair Stockholm, Antikmässan Stockholm, Galleri Nord Örebro, Blå Hallen Höganäs, Galleri Sjöhästen Nyköping, Bokmässan Göteborg, Hönö Konsthall och Gallery MoNMA Sapporo Japan. 

Det här ingår:

- Workshop i måleri med Weronika Hagerling

- Allt material du behöver

- Afternoon Tea med olika sorters bakverk, te och kaffe.

Pris

995 kr per person

Ta med mamma, pappa, syskon, partner, kollega, mormor, vän eller kom själv och träffa andra som också vill hitta sin kreativitet och ha roligt med färg!

Dela detta evenemang

bottom of page